Ventilatie doe-het-zelf

Uniek in België: professionele zelfbouw

Bij Home Technics hebt u de mogelijkheid om uw ventilatie en /of centrale stofzuiger zelf te plaatsen. Hierbij kan u gebruik maken van ons professioneel advies en jarenlange ervaring, met gebruik van materialen van een hoog niveau. Dit gaat van Vallox tot Stork, in combinatie met een Lindab kanalennet.
Ventilatie doe-het-zelf Ninove East Flanders

Waaruit bestaat het doe-het-zelf-pakket?

1.Een doe-het-zelfpakket bevat alle nodige onderdelen voor uw installatie (ventilatie en /of centrale stofzuiger). Bij ventilatie maken we gebruik van een Lindab kanalennet.

2.Bij levering of afhaling van de goederen is één uur bijstand van onze technici inbegrepen. Daarnaast kan u met al uw vragen steeds bij ons terecht. Indien dit niet lukt, komen we graag even ter plaatse.

3.Onze ventilatietoestellen (Soler&Palau, Stork, Vallox, Renson Healthbox, Veneco), vindt u bij ons aan ongeziene prijzen.

4.Bij de installatie van ventilatiesystemen maken we enkel gebruik van een Lindab kanalennet. Deze kanalennetten zijn gekenmerkt door een hogere zinklaag en een dubbele rubberen ring. De safe Click is zeker en vast gekend in de sector.

5. Het is uniek in België dat, bij aankoop van een volledig ventilatiesysteem, de mogelijkheid bestaat om een Lindab Safe Cutter te huren. Met dit toestel kan u uw installatie professioneel zelf plaatsen.

Enkele voordelen:

6.Via ons legplan, opgemaakt in CAD formaat, hebt u vlug een overzicht van de installatie

7.U kan ook uw betonboringen door ons laten uitvoeren en dit aan democratische prijzen.

8.Voor een kleine meerprijs komen we graag een druktest op uw kanalennet uitvoeren, dit kan u een verlaging tot -6 E-peilpunten opleveren!